Metaaldetectiesystemen

Bent u zich ervan bewust dat er een aanzienlijke toename is van winkeldiefstal met behulp van folie beklede tassen (de zogenaamde rooftas) en / of jassen?

Winkeldiefstalsystemen zijn een kosteneffectieve methode voor het signaleren en afschrikken van diefstal, maar soms hebben ze een helpende hand nodig. Professionele criminelen/dieven proberen, door middel van de met aluminium folie geprepareerde tassen en jassen, de bestaande winkeldiefstalsystemen te omzeilen.

Dit is waar ons Metalchecksysteem een oplossing biedt:

Geïnstalleerd naast een bestaand winkeldiefstalsysteem en gekoppeld aan een op afstand getriggerd alarm pager en / of CCTV-systeem, zal er, indien er plotseling iemand met volumineus metaal in de vorm van met folie beklede jassen en tassen door het systeem loopt, een alarm geactiveerd worden. Dit kan een luid, optisch, maar ook een stil alarm zijn. Op deze manier kan een potentiële dief vanaf binnenkomst gelokaliseerd en extra geobserveerd worden.

Buiten de excellente werking van het Metalchecksysteem heeft het ook een zeer krachtig, bewezen visueel afschrikwekkende werking en weerhoudt de meeste potentiële dieven zelfs om een ​​winkel binnen te gaan waar reeds een Metalchecksysteem geplaatst is.

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren