Wardrobe tag

Wat is Wardrobing?

Wardrobing is de praktijk van het kopen van een item in een winkel of online, het te gebruiken zonder de bedoeling het gekochte item te behouden. 
 
Wardrobing 
In het algemeen betreft het (dure) kleding - te gebruiken voor een (bijzondere) gelegenheid en vervolgens terug te sturen/brengen en het betaalde bedrag retour te ontvangen. Er zijn cijfers dat 1 op de 6 bestellingen welke aangekocht zijn bij online fashion retailers en vervolgens worden teruggestuurd te maken hebben met Wardrobing gedrag. Met het toepassen van de PRO-SEAL TAG blijft uw service naar goedwillende klanten op het hoogste niveau terwijl u gelijkertijd het probleem Wardrobing elimineert.
 

Anti wardrobe tag

De PRO-SEAL TAG wordt eenvoudig  aan het kledingstuk bevestigd. 
 
Wardrobing
  
De klant kan thuis (nogmaals) het kledingstuk passen. Wanneer de klant tevreden is kan deze de PRO-SEAL TAG eenvoudig verwijderen en het kledingstuk met plezier dragen maar niet meer retour brengen naar de (online) winkel. 
 
Wardrobing tag
 
Het opnieuw aanbrengen van de PRO-SEAL TAG is niet mogelijk en zonder de aanwezigheid van de PRO-SEAL TAG aan het kledingstuk is ruilen en/of geld terug ontvangen niet meer mogelijk.  

Graag willen wij tijdens een afspraak een en ander nader toelichten en demonstreren.